Referenties

Marlijn Hoogland

 • Wij zijn super blij met Claudia, denkt mee en is erg flexibel. Onze dochter is altijd erg blij om haar te zien en komt uitgerust thuis! Ze is een topper!

Claudia Kroon

 • Claudia is nu al bijna 4 jaar de gastouder van ons zoontje en we zijn zeer tevreden over de opvang die zij biedt.
  Onze zoon gaat graag naar de opvang en is zeer op Claudia gesteld. Ik ervaar het als zeer prettig dat zij veel met de kindjes op pad gaat, b.v. naar het strand in de zomer.
  Verder is Claudia heel professioneel in de communicatie met de ouders. Bij mogelijke conflicten is zij open voor een gesprek en draagt actief oplossingen aan. Ze is heel transparant en praat bij het ophalen van de kinderen ook over de gebeurtenissen van de dag, zodat wij altijd gevoeld hebben dat ons zoontje in goede handen is.

Serena Mulder

 • Onze zoon is anderhalf jaar met veel plezier naar de Spetterpoepies gegaan.
  In het begin kregen we genoeg tijd om te wennen en waren we goed op ons gemak gesteld. Ook daarna werden we goed op de hoogte gehouden met foto’s en filmpjes, waardoor wij ook met zijn dag mee konden genieten. Dat was ook vaak feest want Claudia gaat veel naar buiten met de kinderen. Zo is hij vaak op het strand geweest maar ook klimmen en klauteren in Monkeytown vond hij fantastisch.
  Dankjewel Claudia voor de goede zorgen en de leuke tijd die Kaeden heeft gehad.

Sasha van Oven

 • Claudia is een natuurtalent, gastouder zit gewoon in haar.
  Zij is echt lief met de kindjes maar vertelt ook wat niet goed is en niet mag tegen de kinderen
  Daarnaast is ze actief, doet altijd iets met de kinderen, in de zomer kan jij haar op het strand vinden en als het regent, bij de ballenbak.
  Ook is ze creatief, doet altijd kadootjes voor de feestdagen met eigen handen samen met kindjes.Ze vindt gezond eten echt belangrijk en monkeyplatter van verschillende fruit en groenten kan jij vaak vinden op haar tafel . Maar zelfgemaakte bananen pannenkoeken en kruidnoten mogen ook voor de feestdagen af en toe:)
  Ze is flexibel en staat altijd klaar voor jou en je kleine:).

Wietske

 • Onze dochter heeft het afgelopen jaar met heel veel plezier bij Claudia gespeeld. Claudia is zorgzaam, kijkt goed naar wat een kind nodig heeft en onderneemt veel leuke dingen met de kinderen.
  Daarnaast is ze flexibel en houdt ze je goed op de hoogte over hoe de dag verlopen is. We hadden haar graag meegenomen naar onze nieuwe woonplaats. Claudia is een echte aanrader!

Heleen, Joost en Hannah

 • Sinds september 2014 komt onze dochter bij Claudia op de opvang.
  We hebben flexibele dagen nodig door wisselende werkdagen, dit is geen probleem net als wisselende tijden.
  Soms hebben we ad hoc een extra dag opvang nodig en waar mogelijk komt Claudia ons altijd tegemoet. Echt super flexibel!
  De communicatie is open en gezellig, en ze denkt altijd met ons mee.
  Het allerbelangrijkste is dat ons meiske het naar haar zin heeft.
  Claudia is lief en geduldig maar wel consequent, wat wel eens nodig is met een peuter vol eigen ideeën.
  Ze verzint een breed scala aan dingen om met ze te doen en ze spelen ook veel in de achtertuin of in de speeltuintjes in de buurt. Zo af en toe zijn ze zelfs weleens naar de ballenbak of het strand geweest, erg leuk!
  Al met al zijn we heel tevreden, Claudia is echt een aanrader!

Babette v/d Sluys

 • Zowel ik als mijn zoontje zijn dol op Claudia. Vanaf dat hij een paar maanden was paste ze op hem, niet altijd makkelijk omdat hij in die tijd ziek was. Toen hij ouder werd zag je duidelijk dat hij het naar zijn zin had bij d’r. Mama werd nog net niet de deur uitgeduwd 😉
  Claudia is enorm flexibel, altijd vriendelijk en een kei met kinderen!

Mevrouw Kamp

 • Wij hebben enkele dagen gebruik gemaakt van Claudia als gastouder nadat onze eigen gastouder onverwacht een paar dagen was uitgevallen. Hierin was al snel de flexibiliteit en gastvrijheid merkbaar. De opvang voor ons zoontje was prettig en zorgzaam. Claudia heeft veel aandacht voor het kind en zijn behoefte. De afstemming en communicatie met ons als ouders verliep erg prettig en kregen we aan het einde van de dag een goed beeld van het verloop van de dag en de ontwikkeling van ons kind.
  Al met al een prettige gastouder dus.

Mevrouw Verloop

 • Al meer dan 10 jaar ken ik Claudia, omdat zij mijn favoriete oppas was. Samen met mijn twee broertjes hebben we de leukste dingen gedaan, zoals koekjes bakken en naar het strand gaan. Het verbaast me dan ook niets dat Claudia een gastouderopvang is begonnen. Ik zou aan iedereen Claudia aanbevelen, omdat ze gepassioneerd, ervaren en bovenal enorm kindvriendelijk is!